View Larger Image Aφήστε το φαγητό να γίνει σιγά-σιγά=οικονομία! Χαμηλώνουμε τη φωτιά όταν αρχίσει να βράζει το φαγητό, ώστε απλά να συντηρείται ο βρασμός. Η υπερβολική θερμότητα προκαλεί μεγαλύτερη σπατάλη ενέργειας, χωρίς ιδιαίτερα οφέλη. Μοιραστείτε το tip! Themis Sotiropoulos 2017-11-29T11:53:31+00:00 Categories: Tips για μαγείρεμα|Tags: Κατσαρόλα, Μαγείρεμα, Οικονομία|0 Σχόλια Σχετικά Άρθρα Η δύναμη της θερμότητας! Gallery Η δύναμη της θερμότητας! Νοέμβριος 29th, 2017 | 0 Σχόλια Μαγειρεύουμε έξυπνα & οικονομικά! Gallery Μαγειρεύουμε έξυπνα & οικονομικά! Νοέμβριος 29th, 2017 | 0 Σχόλια Δες την εξοικονόμηση με καλό μάτι! Gallery Δες την εξοικονόμηση με καλό μάτι! Νοέμβριος 29th, 2017 | 0 Σχόλια Εμαγιέ οικονομία! Gallery Εμαγιέ οικονομία! Οκτώβριος 30th, 2017 | 0 Σχόλια Στη βράση εξοικονομείς! Gallery Στη βράση εξοικονομείς! Οκτώβριος 28th, 2017 | 0 Σχόλια