Aφήστε το φαγητό να γίνει σιγά-σιγά=οικονομία!

//Aφήστε το φαγητό να γίνει σιγά-σιγά=οικονομία!

Aφήστε το φαγητό να γίνει σιγά-σιγά=οικονομία!

Χαμηλώνουμε τη φωτιά όταν αρχίσει να βράζει το φαγητό, ώστε απλά να συντηρείται ο βρασμός. Η υπερβολική θερμότητα προκαλεί μεγαλύτερη σπατάλη ενέργειας, χωρίς ιδιαίτερα οφέλη.

Μοιραστείτε το tip!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone
By | 2017-11-29T11:53:31+00:00 Νοέμβριος 29th, 2017|Tips για μαγείρεμα|0 Σχόλια

About the Author:

Αφήστε ένα σχόλιο