View Larger Image Aφήστε το φαγητό να γίνει σιγά-σιγά=οικονομία! Χαμηλώνουμε τη φωτιά όταν αρχίσει να βράζει το φαγητό, ώστε απλά να συντηρείται ο βρασμός. Η υπερβολική θερμότητα προκαλεί μεγαλύτερη σπατάλη ενέργειας, χωρίς ιδιαίτερα οφέλη. Μοιραστείτε το tip! By Themis Sotiropoulos| 2017-11-29T11:53:31+00:00 Νοέμβριος 29th, 2017|Tips για μαγείρεμα|0 Σχόλια Share This Story, Choose Your Platform! FacebookTwitterLinkedinRedditTumblrGoogle+PinterestVkEmail About the Author: Themis Sotiropoulos Σχετικά Άρθρα Η δύναμη της θερμότητας! Gallery Η δύναμη της θερμότητας! Μαγειρεύουμε έξυπνα & οικονομικά! Gallery Μαγειρεύουμε έξυπνα & οικονομικά! Δες την εξοικονόμηση με καλό μάτι! Gallery Δες την εξοικονόμηση με καλό μάτι! Εμαγιέ οικονομία! Gallery Εμαγιέ οικονομία! Στη βράση εξοικονομείς! Gallery Στη βράση εξοικονομείς! Αφήστε ένα σχόλιο Ακύρωση απάντησης Comment
Αφήστε ένα σχόλιο